PERSONAL TRAINING

1 (1)

1-op-1 training

Tijdens een personal training sessie van ADS gaan we 1 op 1 aan de slag. Allereerst bepalen we samen wat je precies wilt bereiken en wat je nodig hebt
 op dit moment. Hierbij kan het bijvoorbeeld gaan om afvallen, het opbouwen van conditie of kracht, vitaler worden, je mobiliteit vergroten of het verbeteren van je houding. Zelfs als je wilt trainen voor een marathon kun je ons inschakelen. Vervolgens werken wij dit uit in een geschikt schema op maat. Dit is de beste manier om 
doelstellingen zo spoedig mogelijk te behalen. Hoe eerder je lichaam gezond en fit is, hoe sneller je bijdraagt aan
 kwaliteit en plezier in je leven.

Fitness_for_2_selling_personal_training_to_couplesi

DUO TRAINING

Sport je graag samen met je partner, vriend of collega? Dan biedt duo personal training uitkomst. Deze vorm van personal training is vooral leuk als jullie dezelfde doelstelling delen, zoals afvallen, spiermassa opbouwen of fitter worden. Je motiveert elkaar en vormt gezonde concurrentie voor elkaar. Onder begeleiding van mij als personal trainer werk je allebei aan je eigen doelstelling met een individueel trainings- en voedingsschema, maar wel op dezelfde tijden. 

Extra motivatie

Persoonlijke aandacht

Gevarieerde training

Voordelig tarief

blue-eyes-workout-gym-class-wallpaper-preview

Small group Training

Een Small Group bestaat uit maximaal 6 personen. Bij deze beperkte omvang is persoonlijke begeleiding in de training heel goed mogelijk en het samen sporten werkt vaak extra motiverend en uitdagend. Je kan je eigen groep starten met bekenden of deelnemen aan een opgerichtte groep. Een Small Group trainingssessie duurt 45 tot 60 min en de workouts zijn speciaal afgestemd op kleine groepjes en zijn voornamelijk gericht op conditie en functioneel trainen. Small Group Training is een heel goed alternatief voor wanneer je de kosten van één op één begeleiding te hoog vindt. Small Group training biedt de voordelen van het intensief werken met een personal trainer tegen een lager tarief en samen met anderen. We focussen hierbij vooral op kracht, mobiliteit, uithoudingsvermogen en vitaliteit.

Ben jij er klaar voor om jezelf fysiek en mentaal uit te dagen? Doe dan mee met onze small group trainingen

ADS_ATHLETE

athlete training

Explosiviteit, mobiliteit en kracht staan centraal tijdens onze perfect samengestelde
athlete training.

Dit trainingsprogramma omvat een mix van alles, van hardlopen en krachttraining tot herstel. Het programma geeft je de tools die je nodig hebt om op elke situatie te reageren. Of je nou aan een echte sport doet, gewoon wat meer boodschappen wilt kunnen dragen of winkeliers op de markt probeert te ontwijken, zul je de kracht en behendigheid krijgen die je nodig hebt om elke uitdaging te vertrappelen, plus de kracht om alles te overwinnen wat het leven op je af laat komen. 
Beter nog, je kunt het programma aanpassen aan jouw fitnessniveau. Het programma stelt je in staat om oefeningen uitdagender te maken, maar ook gemakkelijker als dat nodig isi. Je kunt ook zien hoe je vordert, of dat nu is door herhalingen te tellen of door het extra gewicht dat je kunt tillen. Het programma is geschikt voor iedereen – ongeacht atletisch vermogen.

Train zoals jouw lichaam getraind hoort te worden. Train als een atleet.