OVER ONS

OVER ADS EXCLUSIVE

Vanuit onze passie voor sport en de gedrevenheid om doelen te bereiken, zijn wij gestart met het geven van personal training. Wij doen dit inmiddels 4 jaar. Door onze inlevingsvermogen en het geduld dat wij hebben, is het ons gelukt om met een grote diversiteit van mensen te mogen werken. Wij hebben onze trainees begeleid naar een verbeterde versie van zichzelf.
De ene keer gaat het om een hersteltraject, de andere keer om vitaliteit, gewichtsverlies of spiermassa opbouw. Wat je fitness doelen ook zijn, wij staan voor je klaar. Samen gaan wij de uitdaging aan om je doelen te realiseren. Voor ons is er tenslotte niks fijner dan mensen te begeleiden naar succes.

Waarom ADS Exclusive?

Met de opkomst van sociale media lijkt er een verschuiving in onze focus te hebben plaatsgevonden naar het belang van hoe we eruit zien in plaats van hoe we ons voelen. Aangezien bijna 80% van Nederland momenteel als sedentair wordt beschouwd en meer dan twee derde als overgewicht wordt beschouwd, lijkt het erop dat het uiterlijk niet alles is wat het lijkt.

In tegenstelling tot andere personal trainers en diëtisten waar methoden zoals radicale vermindering van de calorie-inname worden toegepast, willen we bij ADS Exclusive mensen inspireren om afstand te nemen van de belofte van dramatisch en tijdelijk gewichtsverlies. In plaats daarvan kiezen we ervoor om voedingsopties te onderzoeken, de functionele fitheid te verbeteren en onze aandacht weer te vestigen op het belang hiervan in relatie tot een duurzamere algehele gezondheid.

Team ADS

Antonio Dos Santos

Antonio Dos Santos

Personal Trainer
Locatie: Woerden

Specialiteiten

Als headtrainer is het mijn missie om iedereen zich prettig te laten voelen in hun eigen lichaam. Daarnaast wil ik zowel beginnende sporters als topsporters naar het volgende niveau helpen. Daarnaast wil ik ouderen helpen om weer functioneel te kunnen bewegen.

Solaiman Charroud

Solaiman
Charroud

Personal Trainer
Locatie: Utrecht

 Specialiteiten

Mijn kracht is de jarenlange ervaring die ik in de sportschool heb opgedaan. Op deze manier kan ik maatwerk leveren en denk ik tijdens het gehele proces mee.