Online coaching

BEGIN AAN JOUW online
FITNESS AVONTUUR

ADS Exclusive biedt gepersonaliseerde trainingen aan, zodat jij kan trainen hoe jij graag wilt. Wil je de volledige aandacht van je trainer of train je liever in een groep? Heb je genoeg aan een schema waar jij je op kunt focussen of wil je kunnen overleggen met een van onze getrainde coaches? Onderstaand kun je alles lezen over deze zorgvuldig samengestelde diensten, zodat jij hier de optimale keuze in kunt maken. Kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij samen kunnen kijken wat het beste bij jou past.

ADS ONLINE
ONLINE COACHING
(3, 6 of 12 maanden)

Bij online coaching is er geen sprake van af te stemmen agenda’s, reistijd, planningen of locaties. Je hebt altijd en overal toegang tot je coach en kunt zelfs vanuit huis aan de slag. Je coach stuurt je maandelijkse trainingsschema's, voedingsschema's en recepten. Als je de instructies van je trainer volgt, dan ben jij binnen een paar maanden topfit. Af te nemen voor 3,6 of 12 maanden.

fd534794e75b94481411eb605bfe306c
TRAININGSSCHEMA
(8 weken)

Wij voorzien een op maat gemaakt trainingsschema dat perfect is samengesteld om al jouw fitness doelen mee te behalen. Het schema bestaat uit oefeningen, het aantal herhalingen en het aantal sets dat je per oefening mag doen. Daarnaast leggen wij per oefening uit hoe je deze oefeningen het beste kan uitvoeren. Ben jij er klaar voor om je fitness doelen te behalen? De minimale afname is voor 8 weken.

fitness, strengthening, exercise
VOEDINGSSCHEMA
(8 weken)

Fitness en voeding gaan hand-in-hand met elkaar, daarom voorzien wij je graag met een voedingsplan voor calorieën en macro-nutriënten, dat continue wordt bijgewerkt. We leren je de vaardigheden om zelfstandig en flexibel op de juiste manier verder te gaan met je voeding. Je krijgt recepten die op maat zijn gemaakt op basis van jouw benodigde calorieën en macro-nutriënten. De minimale afname is voor 8 weken.